lauantai 30. joulukuuta 2017

Suomi100 -sukat

Vuosi 2017 ja samalla Suomen 100v juhlavuosi alkaa vetelemään viimeisiään. Jo vuoden alussa väkersin yhdet Suomi -sukat työkaverin tuttavalle Britteihin. Nyt on kuitenkin aika esitellä sukat jotka tein vuoden lopussa aivan itselleni.. Se on kyllä ihan liian harvinaista!

Meillä oli töissä ryhmässämme pieni projekti Suomi100 teemalla.. Keräsimme yhteensä 100 perinteistä laulua, leikkiä, satua, askartelua ja muuta mukavaa jotka sitten teimme yhdessä syksyn aikana. Viikkoa ennen projektin päättymistä ja päiväkodin itsenäisyyspäivän juhlia sain ihme päähänpinttymän että pitäähän minulla olla juhliin Suomi100 sukat!! No ei muuta kuin tuumasta toimeen! Selailin netistä erilaisia kuvioita joita sitten yhdistelin siinä sukan edetessä.. Kauniita kuvioita olisi ollut useampienkin sukkien edestä mutta tällaiset minun versioistani nyt lopulta tuli enkä voisi olla tyytyväisempi! Näihin ei siis ohjetta löydy koska aika oli niin rajallista etten ehtinyt edes ohjetta ajattelemaan :D Lankana jälleen novitan 7veljestä ja nauhavarastoista löytyi näihin sopivat satiininauhatkin. Sukat valmistuivat juhlia edeltävänä iltana eli juuri ajoissa! ;)



Näillä sukilla on nyt ehditty juhlia jo itsenäisyyspäivän juhlat, joulujuhlat, joulu ja eiköhän se vuosikin vielä näiden kera vaihdeta!

Siitäpä puheenollen, toivotan teille kaikille turvallista vuodenvaihdetta ja palataan ensi vuonna, 2018, asiaan ❤





2 kommenttia: